Wino czerwone

note /search

Elementy obsługi klienta

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 112
Wyświetleń: 1883

czerwone wytrawne wina czerwone lżejsze, a następnie mocniejsze, wina deserowe półsłodkie, słodkie...

Wykład o winie, sem V

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo żywności
Pobrań: 217
Wyświetleń: 980

soku z owoców Wina czerwone otrzymuje się przez fermentacje miazgi - rozdrobnionych owoców, tłoczenie...

żywność alkohole

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Żywienie człowieka
Pobrań: 42
Wyświetleń: 1974

się osadu(w winach czerwonych) -obecnosc zanieczyszcen mechanicznych takich jak:odpadki masy filtracyjnej...

Mikrobiologia - wykład 11

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Mikrobiologia
Pobrań: 1134
Wyświetleń: 4039

osadu Wina czerwone • fermentowany sok wraz z pestkami i skórkami (fermentacja zachodzi w miazdze...

Charakterystyka wyrobów szklanych

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Towaroznawstwo Artykułów Przemysłowych
Pobrań: 315
Wyświetleń: 2310

, na Martini, do koktajlów serwowanych bez lodu Kieliszek do likieru Kufel na piwo Kieliszek do wina czerwonego...

Zupy i sosy-zagęszczanie potraw

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 1183
Wyświetleń: 5145

ciemnych redukowanych ze składnikiem smakowym, tj. wino czerwone wytrawne, jałowiec , zioła, owoce...

Gorzelnictwo - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 203
Wyświetleń: 1519

mikroorg. Wina czerwone Barwniki winogron znajdują się prawie wyłącznie w skórce, dlatego fermentację...