Wieprzowina - strona 11

note /search

Trzoda chlewna i drób - BPPZ

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej
Pobrań: 749
Wyświetleń: 2310

); konsystencja pasz. Cechy użytkowe wieprzowiny: - wzajemny stosunek głównych składników: mięsa, tłuszczu, kości...

264 pytania na egzamin

  • Politechnika Gdańska
  • Biologia
Pobrań: 238
Wyświetleń: 1155

to glistnica 100. Larwa Cestoda to cysticercus 101. Taenia solium można zarazić się jedząc wieprzowinę 102...

Aromaty-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Toksykologia
Pobrań: 21
Wyświetleń: 1351

z dodatkiem zw. rtęci(Pakistan, Irak, Ghana). Zatrucia wieprzowiną(USA, Niemcy) na skutek spożywania...

Rumunia referat ćwiczenia

  • Politechnika Opolska
  • Zróżnicowanie społeczne
Pobrań: 56
Wyświetleń: 4039

najpopularniejsza jest wieprzowina, wołowina i drób, przyrządzane najczęściej na grillu. Do najsmaczniejszych...

Rtęć w chińskim węglu

  • Politechnika Gdańska
  • Toksykologia
Pobrań: 14
Wyświetleń: 798

innych elementów odzwierciedla tendencja: wieprzowina> warzywa> ryż>włosy> jajka> woda pitna> mleko> gleby...