Wartość odżywcza - strona 18

note /search

OTZ11

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 35
Wyświetleń: 994

warunki - zachowanie właściwości smakowo-zapachowych i wartości odżywczych wymrożenie części wody...

Mikrofale, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 154
Wyświetleń: 1302

zaoszczędzenie energii. Pieczywo także jest bardziej wyrośnięte a jego wartość odżywcza jest większa...

Biomedyka - Mejoza - Mitoza

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Biomedyka
Pobrań: 259
Wyświetleń: 3318

o jeden stopień Celsjusza. Wartość odżywcza to stopień zawartości poszczególnych składników odżywczych (np. białek...

Etapy rozkurczu

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia mięsa
Pobrań: 35
Wyświetleń: 2212

/ > (D) alkalizacja Wykład 7 31.03.98 JAKOŚĆ MIĘSA 1. wartość sensoryczna 2. wartość odżywcza _ 3. stan...