Skrobanie - strona 10

note /search

Fotosynteza - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia roślin
Pobrań: 903
Wyświetleń: 3031

się w węglowodany gł. sacharozę i skrobię i stanowi zysk netto fotosyntezy. Pozostałe 5 cząsteczek zostaje...

Wielocukry - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 49
Wyświetleń: 910

niskokalorycznych (zastępuje skrobię kukurydzianą, mąkę ziemniaczaną itp.) 2) Powlekanie produktów spożywczych...

Zagadnienia na egzamin, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 245
Wyświetleń: 1071

? skrobie 6 mleko UHT podlega? (pasteryzacji) 7 Jak oddzielić sól z wody morskiej? (dializa) 8 Co powoduje...

12 zasad zielonej inżynierii

  • Politechnika Gdańska
  • Inżynieria środowiska
Pobrań: 525
Wyświetleń: 4284

zawierających skrobię. 5) Rafineria Statoil – największa w Danii, o wydajności do 4,8 miliona ton rocznie 6...

Analiza żywności-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 721
Wyświetleń: 2373

z tabel na zawartość oznaczanego cukru. METODY OZNACZANIA SKROBI DZIELĄ SIĘ NA: -wagowe, Raska- skrobię...

Analiza żywności-skrypt

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 434
Wyświetleń: 2261

z tabel na zawartość oznaczanego cukru. METODY OZNACZANIA SKROBI DZIELĄ SIĘ NA: -wagowe, Raska- skrobię...