Selery - strona 3

Nadciśnienie tętnicze - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Zbigniew Marzec
  • Alergie pokarmowe
Pobrań: 42
Wyświetleń: 693

, pieczywo chrupkie Obiad Barszcz czysty (150 ml) Risotto z sosem pomidorowym, surówka z selera, papryki...

Diety szpitalne - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 0
Wyświetleń: 1330

100g 2g   28 Seler 100g 1g   36 Por 100g 1g   24 Pietruszka 100g 2g   52 Cukier 100g     400 Kasza...

Warzywa i owoce - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1022

i bioflawonoidy. Do tej grupy należą: seler, bób, ogórki, buraki, rzodkiewki, a wśród owoców: gruszki, jagody...

Podstawy produkcji surowców owocowo- warzywnych

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • prof. dr hab. Włodzimierz Sady
  • Podstawy produkcji surowców owocowo-warzywnych
Pobrań: 147
Wyświetleń: 2394

) Rodzina: Selerowate- Apiaceae Gatunek: Koper- Anethum gravedens (Marchew, Pasternak, Pietruszka, Seler...

Podstawczaki

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • dr Artur Kukiełka
  • Fitopatologia
Pobrań: 56
Wyświetleń: 1981

nasienia, zaprawy chronią też przed patogenami z gleby. Septoria apiicola Septorioza selera Na liściach...