Sardynka

Witamina D - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 21
Wyświetleń: 630

głównie występuje w takich produktach pochodzenia zwierzęcego jak: -tran -sardynki i śledzie -grzyby...

ŻYWIENIE W DNIE MOCZANOWEJ

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 21
Wyświetleń: 511

z kości i mięsa, - wędliny, konserwy, - podroby, - dziczyznę, - baraninę, - sardynki, - śledzie, - szproty...

Żywienie w dnie moczanowej - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 0
Wyświetleń: 497

z kości i mięsa, - wędliny, konserwy, - podroby, - dziczyznę, - baraninę, - sardynki, - śledzie, - szproty...

Tłuszcze jadalne i techniczne

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 21
Wyświetleń: 1001

Halibut biały świeży 0,29 0,37 0,67 Sardynka w oleju 2,22 5,8 4,02 Olej rzepakowy 7,13 57,99 30,32 Masło...

Tłuszcze jadalne i techniczne - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 0
Wyświetleń: 721

Halibut biały świeży 0,29 0,37 0,67 Sardynka w oleju 2,22 5,8 4,02 Olej rzepakowy 7,13 57,99 30,32 Masło...

Ryby

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
Pobrań: 7
Wyświetleń: 1162

, śledź, sardynka, łosoś, halibut. Formy hodowlane karpia: karp łuskowy( pełnołuski), lustrzeń(duże...