Salmonella - strona 2

note /search

Peklowanie - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1344

: Całkowity brak Clostridium botulinum, perfringens, Salmonella, Shigella, Staphylococcus Brak toksyn (jadu...

Ekstrakty aromatów

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Żywienie człowieka
Pobrań: 28
Wyświetleń: 1078

Salmonellą (Salmonella była w zmielonej papryce) OLEOŻYWICE - gęste, oleiste; standaryzowane - powinny...

Schematy diagnostyczne

  • Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach
  • Mikrobiologia
Pobrań: 1624
Wyświetleń: 5019

kału w kierunku innych bakterii: Badanie kału na obecność pałeczek Salmonella i Shigella: Badanie moczu...