Sałatka - strona 8

note /search

Przemysł owocowo-warzywny - cele

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 462
Wyświetleń: 1757

- koncentrat pomidorowy, sok, sałatki,mrożonki zadania stawiane przed przemysłem owoc-warzywnym...

Mikrobiologia Szostak-Kot

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 3227
Wyświetleń: 4452

mleczarskie ciastka sałatki Zapobieganie zatruciom polega na ścisłym przestrzeganiu zasad higieny. Zatrucia...

Koncepcja doskonalenia poziomu jakości wyrobów

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Marketing
Pobrań: 140
Wyświetleń: 945

Koncepcja doskonalenia poziomu jakości wytwarzanych wyrobów w przemyśle spożywczym STRESZCZENIE Tematem niniejszej pracy magisterskiej jest doskonalenie poziomu jakości wytwarzanych wyrobów w przemyśle spożywczym. Jakość produktów spożywczych jest problemem opisywanym raczej rzadko, choć jego wag...

Protista w biologii

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Biologia
Pobrań: 665
Wyświetleń: 1981

(Daleki Wschód, Basen Morza Śródziemnego - WATKI są składnikiem sałatek) - negatywnie wpływają...

Zalecenia i rekomendacje żywieniowe

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Biosfera
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1183

jako dodatek do surówek i sałatek. Spośród olejów roślinnych najbardziej przydatne są do smażenia: oliwa...

Utrwalanie żywności - metody

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Procesy i techniki produkcyjne
Pobrań: 770
Wyświetleń: 3178

i produktów owocowych i warzywnych, sosów, sałatek itp. Kwas sorbowy jest uznawany za nietoksyczny...