Sałata - strona 13

note /search

Cechy produkcyjne rolnictwa

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Geografia rolnictwa
Pobrań: 49
Wyświetleń: 1057

. Warzywa wartościowsze: pomidory, ogórki, kalarepa, brokuły, sałata, rzodkiewka, szpinak, szparagi, fasolka...

Gospodarka wodna roślin

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Biologia
Pobrań: 1862
Wyświetleń: 2849

zawartość np. w sałacie głowiastej, rzodkwi i rzodkiewce, szpinaku, buraku ćwikłowym i jego liściach...

Zawartość chemiczna

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1288

, strączkowe, wątroba, niektóre warzywa (szpinak, seler, ziemniaki, sałata, kapusta) Produkty o zwartości...

SLANG - słownictwo

  • Uniwersytet Warszawski
  • Język angielski
Pobrań: 280
Wyświetleń: 1316

dollar kasa, pieniądz, kapusta, kapucha, szmal, forsa, sałata, mamona (jako symbol potęgi i chciwości...

Gastronomia kolokwium

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 301
Wyświetleń: 4221

obejmuje: wino, piwo kawę, inne napoje, zupy, dania z ryb, pieczywo, sałatę. Kawiarnia (herbaciarnia...

Systemy opakowań

  • Uniwersytet Gdański
  • Opakowania w marketingu
Pobrań: 980
Wyświetleń: 2660

i kontrolowanej atmosferze - gazy Krojona sałata w opakowaniu ze zmodyfikowana atmosferą Opakowania MAP...

Podstawy żywienia

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Fizjologia
Pobrań: 630
Wyświetleń: 1666

, brokuły, groszek, kukurydza, zielona sałata Owoce: dzika róża, czarna porzeczka, truskawka, kiwi...