Słój - strona 6

note /search

Koncepcja doskonalenia poziomu jakości wyrobów

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Marketing
Pobrań: 140
Wyświetleń: 945

Koncepcja doskonalenia poziomu jakości wytwarzanych wyrobów w przemyśle spożywczym STRESZCZENIE Tematem niniejszej pracy magisterskiej jest doskonalenie poziomu jakości wytwarzanych wyrobów w przemyśle spożywczym. Jakość produktów spożywczych jest problemem opisywanym raczej rzadko, choć jego wag...

Łodyga

  • Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
Pobrań: 2618
Wyświetleń: 5292

ksylemu odkładanym pod koniec sezonowego okresu funkcjonowania kambium - ma granicy słojów rocznych...

OTZ11

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 35
Wyświetleń: 994

+ para wodna przegrzana 221 - 224 oC (45 sek.) słoje szklane + para wodna wilgotna 153 oC (1,5 - 2 sek...