Przemysł spożywczy - strona 27

Badanie fizyczne wody-opracowanie

  • Politechnika Wrocławska
  • Kwiecińska
  • Chemia wody i powietrza
Pobrań: 14
Wyświetleń: 693

gospodarcze i przemysłu spożywczego. Zapach wody oznacza się na zimno (z) w temperaturze pokojowej (201C...

Stopy aluminium - omówienie

  • Politechnika Śląska
  • Metaloznawstwo
Pobrań: 84
Wyświetleń: 896

, są odporne na korozję oraz spawalne. Wykonuje się z nich urządzenia dla przemysłu spożywczego i chemicznego...

Organizacja procesu technologicznego

  • Uniwersytet Wrocławski
  • mgr Adam Duda
  • Procesy i techniki produkcyjne
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1372

) Warzywa gruntowe - ok. 2% areału upraw Produkcja surowca dla krajowego przemysłu spożywczego i eksport...

Podstawy żywienia

  • Uniwersytet Wrocławski
  • dr Bożena Sawicz
  • Fizjologia
Pobrań: 126
Wyświetleń: 1092

) przez przemysł spożywczy tak by w temp pokojowej zachowały postać stałą - margaryny *jako jedyne tłuszcze...