Przemysł spożywczy - strona 2

Rodzaje szkieł, materiały

  • Uniwersytet Szczeciński
  • dr inż. Jarosław Chmiel
  • Nauka o materiałach
Pobrań: 21
Wyświetleń: 763

): - szkło budowlane - szkło dla przemysłu spożywczego 2. szkła o podwyższonej odporności cieplnej...

Sacharoza

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • dr hab. Marian Bidziński
  • Biochemia
Pobrań: 70
Wyświetleń: 924

redukujących - ulega hydrolizie, w której produktami jest glukoza i fruktoza zastosowanie: - przemysł spożywczy...

Fermentacja mlekowa - wykład

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • prof. dr hab. Kowalska-Korniłłowicz
  • Mikrobiologia
Pobrań: 308
Wyświetleń: 2219

mlekowych w przemyśle spożywczym -w przemyśle mleczarskim (produkcja napojów mlecznych fermentowanych...

Chromatografia gazowa - wykład

  • Uniwersytet Śląski w Katowicach
  • Biofizyka
Pobrań: 63
Wyświetleń: 1169

, pocie, moczu i ekstrakcie z włosów sportowców; w przemyśle spożywczym - do badania składu surowców...

Kontrola procesu produkcyjnego

  • Uniwersytet Wrocławski
  • mgr Adam Duda
  • Procesy i techniki produkcyjne
Pobrań: 126
Wyświetleń: 1561

. WARUNKI SANITARNO-HIGIENICZNE PROCESU PRODUKCYJNEGO W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM. Kontrola techniczna a proces...