Przemysł mleczarski - strona 3

note /search

Skażenia żywności, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 119
Wyświetleń: 945

wyrobu Surowce nieroślinne: przemysł mleczarski: Tylko azotany 20g/100l mleka Hamowanie fermentacji...

Stale specjalne i stopy żelaza

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Materiałoznawstwo z elementami chemii
Pobrań: 140
Wyświetleń: 910

-niklowo-manganowe o obniżonej zawartości niklu, stosowane w przemyśle mleczarskim, na przedmioty...

Mikrobiologia, Ćwiczenie 07

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 175
Wyświetleń: 1169

, jest ucią liwym mikroorganizmem w przemyśle mleczarskim i przy produkcji kiszonek, powoduje rozkład kwasu...