Pieczywo - strona 33

note /search

Mięso - wykłady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 854
Wyświetleń: 4074

, margaryn do smarowania pieczywa o obniżonej zaw. tł (z zatosow. emulgatorów) produktów bez dodatków cukru...

Leo Lipski - "Piotruś"

  • Uniwersytet Warszawski
  • Literatura współczesna
Pobrań: 679
Wyświetleń: 2639

LEO LIPSKI PIOTRUŚ (APOKRYF) Kto odda się cały jednej, wielkiej czy malej, sprawie, w dodatku beznadziejnej - ten musi umrzeć w końcu za nią, albo też przez nią. Maria Dąbrowska („Noce i dnie", Tom ,,Miłość"). 1. Było to w Palestynie, na Ziemi świętej, gdzieś z wiosną 194... Wtedy to właśnie byłem ...

Marketing - zagadnienia ogólne

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Podstawy Marketingu
Pobrań: 742
Wyświetleń: 2800

. pieczywo, nabiał, prasa). Dzielimy je na: podstawowe Są przedmiotem zakupów rutynowych. Sprzedaż tych dóbr...

Narzędzia analizy rynku-opracowanie

  • Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II w Lublinie
  • Mikroekonomia
Pobrań: 28
Wyświetleń: 553

i pieczywo -1,80 Źródło; B.Czarny: Podstawy ekonomii. PWE 1998 s.95 Przedstawione powyżej wyniki wykazują...

Wyklad - podstawy marketingu

  • Szkoła Główna Handlowa w Warszawie
  • Podstawy Marketingu
Pobrań: 630
Wyświetleń: 2786

dr Robert Nowacki Literatura 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. A. Nowacka, R. Nowacki, Podstawy marketingu. Difin, Warszawa 2004. K. Białecki, Instrumenty marketingu. Branta, Bydgoszcz 2006. J. Altkorn, T. Kramer, Leksykon marketingu. PWE, Warszawa 1998. Ph. Kotler, G. Armstrong, V. Wong, Mark...