Pieczywo - strona 29

note /search

Biochemia - wykład 1

  • Politechnika Śląska
  • Biochemia
Pobrań: 231
Wyświetleń: 1540

jest bardzo rozpowszechniona zarówno w pokarmach zwierzęcych jak i roślinnych: zboża nie łuskane, czyli pieczywo gruboziarniste...

Biochemia - wykład 2

  • Politechnika Śląska
  • Biochemia
Pobrań: 105
Wyświetleń: 1092

ekonomicznych źle się odżywiają, często czerstwym pieczywem, odtłuszczonym mlekiem, nie jedzeniem mięsa...

Przechowywanie żywności

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 490
Wyświetleń: 3899

wpływa na jakość uzyskanego pieczywa i ciasta. Mąka może też ulegać procesowi samozagrzewania...

Logistyka - procesy

  • Logistyka
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1421

, wypłowienie np. art. spożywcze - czerstwe pieczywo, kosmetyki itp.) Współczynnik kosztów utrzymania zapasów...

Marketing w handlu i usługach - Formy wymiany, wady i zalety

  • Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu
  • Marketing w handlu i usługach
Pobrań: 252
Wyświetleń: 2835

Informacje zawarte w notatce to: handel, dystrybucja, szczeble obrotu towarowego, handel detaliczny, handel stacjonarny skoncentrowany, marketing w handlu i usługach, cykl życia usługi,strategia penetracja, system franchisingu, sprzedaż osobista, podstawowe cechy usług, układ kalkulacyjny, obró...

Biznesowy Sawuare Viwre

  • Wyższa Szkoła Marketingu i Biznesu
Pobrań: 7
Wyświetleń: 1680

podstawowego znajduje się mały talerzyk na bułeczki, chleb, masło. Pieczywo kładzie się przed zajęciem miejsc...

Ekonomia

  • Uniwersytet Szczeciński
  • Ekonomia
Pobrań: 7
Wyświetleń: 1687

taka margaryna do smarowania pieczywa:) euro, ser zolty najtanszy(naj) 5 euro za kg, wedlina troche drozej...