Pasteryzacja a tyndalizacja - strona 3

Referat wody mineralne

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 91
Wyświetleń: 3675

żywności (ogrzewanie w temp 112-130*C)Tyndalizacja- pasteryzacja frakcjonowana w przemyśle spożywczym...

OT_ egzamin v1

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 126
Wyświetleń: 1512

pomidorowego Pasteryzacja Z jakimi problemami może się spotkać technolog żywności podczas zagęszczania płynów...

OT_ egzamin

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 217
Wyświetleń: 1673

o niewłaściwym przebiegu procesu ( PH produktu, temperatura pasteryzacji) 4) Dobór Systemów Monitorowania...

Wykład - stabilność witamin, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • mgr Anna Wlazły
  • Technologia żywności
Pobrań: 126
Wyświetleń: 2114

pod wpływem światła, przemiał ziaren żyta i pszenicy na mąkę, sterylizacja, parowanie, prażenie, pasteryzacja). ...