Mikrobiologia - strona 5

note /search

Ryfamycyna-opracowanie

  • Uniwersytet Warszawski
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1708

Mikrobiologia przemysłowa ćw 4 RYFAMYCYNA Ryfamycyna jest produkowana przez Streptomyces...

Erytromycyna-opracowanie

  • Uniwersytet Warszawski
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 21
Wyświetleń: 910

Mikrobiologia przemysłowa ćw7 Erytromycyna Erytromycyna jest to antybiotyk makrolidowy wytwarzany...

Fermentacje-opracowanie

  • Uniwersytet Warszawski
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 497
Wyświetleń: 2114

Mikrobiologia przemysłowa ćw2 Fermentacje – specyficzne formy utlenienia związków bez udziału...

Kwas cytrynowy-opracowanie

  • Uniwersytet Warszawski
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1141

Mikrobiologia przemysłowa ćw 12 BIOSYNTEZA KWASU CYTRYNOWEGO Charakterystyka kw. cytrynowego...

Antybiotyki-opracowanie

  • Uniwersytet Warszawski
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 133
Wyświetleń: 1309

Mikrobiologia przemysłowa ćw. 4 ANTYBIOTYKI Badanie z zamro onej brzeczki. Hodowla produkcyjna...

Kwas octowy-opracowanie

  • Uniwersytet Warszawski
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 329
Wyświetleń: 1729

Mikrobiologia przemysłowa ćw 11 BIOTRANSFORMACJA Z UDZIAŁEM BAKTERII KWASU OCTOWEGO BAKTERIE KW...