Medaliony - strona 4

Wszystko o mięsie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 189
Wyświetleń: 2128

: szynka do smażenie sznycel, bryzole, medaliony, steki do duszenia - zrazy do pieczenia - pieczeń Schab...

Rzym - Realizm

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Historia sztuki
Pobrań: 84
Wyświetleń: 1225

fasadach pochodzą dwa medaliony przedstawiające personifikację wschodzącego słońca i zachodzącego księżyca...

Opracowanie KAWA

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • dr inż. Marta Zalewska-Korona
Pobrań: 245
Wyświetleń: 2429

; Wieprzowina: sznycel, stek, bryzol, medalion; Cielęcina : sznycel, bryzol, stek, filet, medalion) Panierowane...

Renesans cz 1

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Historia sztuki
Pobrań: 686
Wyświetleń: 1743

Maiano. Z warsztatu Luki della Robbia pochodzą medaliony umieszczone, wraz z herbem rodziny Pazzich...