Liofilizacja mięsa - strona 10

note /search

ŻYWIENIE W DNIE MOCZANOWEJ

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 42
Wyświetleń: 553

z kości i mięsa, - wędliny, konserwy, - podroby, - dziczyznę, - baraninę, - sardynki, - śledzie, - szproty...

Środowisko

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Geologia historyczna
Pobrań: 210
Wyświetleń: 1547

Ślimaki Pierścienice Rozgwiazdy Wę owidła Mięso erne Tryb ycia a dpodób od ywiania Oazy hydrotermalne ...

Zastosowanie informatyki - Lista 2

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Technologia informacyjna
Pobrań: 0
Wyświetleń: 854

mięso, ryby, …) 6. Wyróżnianie danych: zmiana koloru, tła, wielkości, malarz formatu, wyróżnianie...