Liofilizacja jako sposób utrwalania żywności - strona 12

note /search

Biotechnologia - wykłady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 1141
Wyświetleń: 5390

mikrobiologiczne • Żywność fermentowana (utrwalanie żywności) • Produkcja metabolitów • Alkohol • Witaminy...

OTZ11

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 35
Wyświetleń: 994

Wykład 19.05.05. (c. d. do termicznego utrwalania żywności) Celowe jest więc prowadzenie...

OTZ12

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 42
Wyświetleń: 1225

Wykład X 02.06.05. SUSZENIE w TŻ jedna z najstarszych metod utrwalania żywności usuwanie wilgoci...

Reklama - historia

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Dziennikarstwo prasowe radiowe i telewizyjne
Pobrań: 847
Wyświetleń: 2576

- zainteresowanie „zielonymi” produktami i zdrową żywnością - ważne pochodzenie produktów, tzw. czyste uprawy...

Marketing - podstawowe informacje

  • Akademia Obrony Narodowej
  • Marketing
Pobrań: 1953
Wyświetleń: 3388

― żebranie – błaganie o schronienie, pieniądze, żywność ― wymiana – jest aktem otrzymania pożądanego produktu...