Liofilizacja drożdży - strona 38

note /search

Oznaczania kwasu benzoesowego

  • Politechnika Gdańska
  • Analiza żywności
Pobrań: 1162
Wyświetleń: 3885

zapobiegających psuciu się żywności. W środowisku kwaśnym (pH 3-4, 5) hamuje rozwój drożdży i pleśni, w stosunku...

Wirowanie, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 350
Wyświetleń: 3248

zawiesinę drożdży tak by nie były widoczne rozwarstwienia. 2. Przy użyciu pipety odmierzyć do dwóch gilz...

Mitochondria-opracowanie

  • Uniwersytet Warszawski
  • Biologia komórki
Pobrań: 322
Wyświetleń: 1316

, może być np. bardzo "oszczędny" (u ludzi) lub zawierać bardzo dużo sekwencji niekodujących (drożdże). Może byc...