Laktoza - strona 14

note /search

Ogólna technologia żywności

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 238
Wyświetleń: 1400

koncentracji i zamrażaniu (piaszczystość - laktoza, uszkodzenie struktury, kryształy lodu). Krystalizacja cukru...

Mleko i przetwory mleczne - referat

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Towaroznawstwo
Pobrań: 546
Wyświetleń: 2219

z nich to: tłuszcz, białko laktoza sole mineralne Skład chemiczny mleka jest wypadkową działania wielu czynników...

Metody oraz źródła błędów

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 483
Wyświetleń: 4214

. sacharoza, maltoza, laktoza, rafinoza, stachioza) Polisacharydy - złożone z więcej niż 10 jednostek...