Koagulacja - strona 24

note /search

Referat mleko

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 238
Wyświetleń: 4879

podpuszczkowe dojrzewające uzyskuje się przez koagulację mleka znormalizowanego pasteryzowanego...

Mikrobiologia - wykład 11

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Mikrobiologia
Pobrań: 1134
Wyświetleń: 4039

ementaler oraz wytwarzania smaku po koagulacji mleka we wczesnych etapach produkcji na skutek dodania reniny...

Białka i sacharydy w chemii żywności

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Chemia żywności
Pobrań: 2520
Wyświetleń: 12432

na właściwości produktu (np. blanszowanie kostki jabłkowej) KOAGULACJA BIAŁKA denaturacja cieplna białek...