Kluski

note /search

Produkty zbożowe - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 84
Wyświetleń: 945

i kasze, a także produkowane z nich wyroby, jak pieczywo, makarony, płatki, kluski. Ich wartość odżywcza...

Sektory gospodarki - wykład

  • Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach
  • Makroekonomia
Pobrań: 63
Wyświetleń: 1057

występujących we współczesnych gospodarkach. Według Flejterskiego, Kluski i Majchrzak sektor ten oddziałuje...

Ryby, podział ryb konsumpcyjnych

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 791
Wyświetleń: 4508

je przedtem w kilku miejscach naciąć ostrym nożem. Dania zasadnicze z ryb podaje się z kluskami francuskimi...

Zasady wymowy - wykład

  • Politechnika Śląska
  • Gramatyka praktyczna
Pobrań: 35
Wyświetleń: 693

/ (czytać) 4. gn jest bardzo zbliżone do polskiego „ń” w polskim wyrazie „koń”  gnocchi /ńokki/ (kluski...