Jełczenie sera - strona 8

note /search

Egzamin z towaroznawsta surowców

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo surowców i produtków zwierzęcych
Pobrań: 224
Wyświetleń: 1120

jest jednak wiele wartościowych składników mleka m.in: bakterie mlekowe. 2. Podział serów ZALEŻNOŚCI OD ZAWARTOŚCI TŁUSZCZU...

Folie opakowaniowe, sem VI

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Opakowalnictwo i przechowywanie żywności
Pobrań: 105
Wyświetleń: 1407

i sera trójwarstwowe: PE-LD+PE-LD+PE-LD opakowanie mleka i sera PE-LD+PP+PE-LD opakoSwania chleba...

Hellenizm-opracowanie

  • Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II w Lublinie
  • Historia filozofii
Pobrań: 105
Wyświetleń: 686

„wyciszeniu duszy” i uwolnieniu jej od widma strachu przed śmiercią i życiem. • „Ogródek, figi, kawałek sera...