Jełczenie orzechów włoskich - strona 4

note /search

Charakterystyka owoców

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 1022
Wyświetleń: 4963

, daktyle, gruszki, śliwki, koryntki Orzechy - włoskie, brazylijskie, pekan, ziemne, pistacje, kasztany...

Wykład - podział przesłanek

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Spedycja
Pobrań: 441
Wyświetleń: 777

- orzechy (włoskie, pistacjowe, laskowe, ziemne, brazylijskie, australijskie, trinii, kokosowe, migdały...

Mikrobiologia - wykład 5

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Mikrobiologia
Pobrań: 406
Wyświetleń: 1750

pasze i żywność pochodzenia roślinnego orzechy włoskie banany, soja piwo (toksyna jest przyczyną...

Tkanki roślinne - omówienie

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Biologia i ekologia
Pobrań: 7014
Wyświetleń: 8358

siedlisk wilgotnych), na zdrewniałych łodygach, na owocach itp., nie ma ich w skórce korzenia WŁOSKI...

Biologia - tkanki roślinne

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Biologia
Pobrań: 7777
Wyświetleń: 9548

z grzybami WŁOSKI * twory jedno- lub wielokomórkowe spełniające różnorodne funkcje WŁOSKI WYDZIELNICZE...