Ogólna technologia żywności
- Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
- Technologia żywności
glicerolu: niejonowe szeroko używane w TŻ wykorzystanie - margaryna, niskokaloryczne spredy, desery mrożone...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
glicerolu: niejonowe szeroko używane w TŻ wykorzystanie - margaryna, niskokaloryczne spredy, desery mrożone...
majonez 983 3,70 3 637 makaron 1 514 3,20 4 845 margaryna 946 2,10 1 987 masło 7222 3,70 26 721 maślanka 1...
(zastępowalnościnp.maslo margaryna),ceny innych dobr i uslu wiezy komplementarności (uzupełniającenp.pralka woda prad...
lub chypre (cyprysa). Podstawowymi wadami produktów kosmetycznych sa: - jełczenie - objawiające sie...
(np. wypromowanie margaryny w czasie niedoboru masła) dowód na sprawność ekonomiczną państwa (mamy...
od ceny margaryny X. Regresja - jest zależność zmiennej losowej Y od zmiennej X typu: Y = f(x) + ε ε...
- to produkty, które są zdolne zaspokoić w równym lub zbliżonym stopniu określone potrzeby np. masło - margaryna...
od ceny margaryny X. Regresja - jest zależność zmiennej losowej Y od zmiennej X typu: Y = f(x) + ε ε...
cheese ser starty na tarce (brak) zgłoś błąd ice-cream lody (brak) zgłoś błąd margarine margaryna (brak...
takie same potrzeby konsumenta (masło i margaryna, banany i jabłka). Istnieje możliwość stosowania wyłączeń...