Jełczenie margaryny - strona 14

note /search

Ogólna technologia żywności

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 238
Wyświetleń: 1407

glicerolu: niejonowe szeroko używane w TŻ wykorzystanie - margaryna, niskokaloryczne spredy, desery mrożone...

Analiza popytu- opracowanie

  • Politechnika Śląska
  • Gospodarka zapasami i magazynami
Pobrań: 714
Wyświetleń: 3451

majonez 983 3,70 3 637 makaron 1 514 3,20 4 845 margaryna 946 2,10 1 987 masło 7222 3,70 26 721 maślanka 1...

Mikroekonomia podstawowe zagadnienia

  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Mikroekonomia
Pobrań: 217
Wyświetleń: 1582

(zastępowalnościnp.maslo margaryna),ceny innych dobr i uslu wiezy komplementarności (uzupełniającenp.pralka woda prad...

Reklama - historia

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Dziennikarstwo prasowe radiowe i telewizyjne
Pobrań: 847
Wyświetleń: 2576

(np. wypromowanie margaryny w czasie niedoboru masła) dowód na sprawność ekonomiczną państwa (mamy...

Prawo Unii Europejskiej- opracowanie

  • Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II w Lublinie
  • Prawo materialne Unii Europejskiej
Pobrań: 504
Wyświetleń: 1183

takie same potrzeby konsumenta (masło i margaryna, banany i jabłka). Istnieje możliwość stosowania wyłączeń...