Jagoda - strona 3

Witaminy - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Higiena i epidemiologia
Pobrań: 21
Wyświetleń: 672

kiszona, owoce dzikiej róży, czarne jagody, maliny, jeżyny, owoce cytrusowe, papryka, brukselka, kapusta...

Toksykologia - wyklad 6

  • dr inż. Anna Brzozowska
  • Toksykologia
Pobrań: 56
Wyświetleń: 1225

jagody z czereśniami spożycie mięsa zwierząt odpornych na atropinę (króliki, ślimaki, bażanty) mleko kóz...

Warzywa i owoce - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1022

i bioflawonoidy. Do tej grupy należą: seler, bób, ogórki, buraki, rzodkiewki, a wśród owoców: gruszki, jagody...