Jagoda - strona 3

note /search

Witaminy - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Higiena i epidemiologia
Pobrań: 91
Wyświetleń: 805

kiszona, owoce dzikiej róży, czarne jagody, maliny, jeżyny, owoce cytrusowe, papryka, brukselka, kapusta...

Toksykologia - wyklad 6

  • Toksykologia
Pobrań: 126
Wyświetleń: 1372

jagody z czereśniami spożycie mięsa zwierząt odpornych na atropinę (króliki, ślimaki, bażanty) mleko kóz...

Warzywa i owoce - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1092

i bioflawonoidy. Do tej grupy należą: seler, bób, ogórki, buraki, rzodkiewki, a wśród owoców: gruszki, jagody...