Podstawy technologii wytwarzania - pytania testowe
- Politechnika Wrocławska
- Podstawy technik wytwarzania
Technologie mikro- nano- część Prof. Golonki 1. Układy wysokotemperaturowe mogą być nanoszone...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
Technologie mikro- nano- część Prof. Golonki 1. Układy wysokotemperaturowe mogą być nanoszone...
wędzony veal cielęcina poultry drób venison dziczyzna tripe flaki knuckle of pork golonka thin smoked pork...
. Cieślak-Golonka, J. Starosta, M. Wasielewski, Wstęp do chemii koordynacyjnej...
i kompleksowych; M. Cieślak-Golonka, J. Starosta, M. Wasielewski, Wstęp do chemii koordynacyjnej...
językowej. A. Golonka, Światowy Program Taneczny, zeszyt metodyczny nr.1/2003, Kraków 2003, s.6 A. Golonka...
podgardle 3 karkówka, 4 schab, 5 biodrówka, 6 szynka, 7 golonka tylna, 8 pachwina, 9 boczek, 10 żeberka, 11...
przed i po zapeklowaniu Golonka - na wyroby z masy mielonej do gotowania lub po zapeklowaniu Nogi - do gotowania wywaru...
. W tej grupie wyróżniamy następujące wyroby: Wieprzowina: Boczek, Golonka Cięta, Golonka Przednia, Karkówka...
można opiekać inny rodzaj mięsa np. karkówka, golonka Rożen elektryczny i rożen gazowy 2. Kuchenki mikrofalowe...
Rozdział 13 czyli: pytania z warstw Golonki:) 1. Temperatura wypalania HTCC HTCC (High Temperature...