Fasola - strona 20

note /search

Chemia w kuchni - omówienie

  • Politechnika Wrocławska
  • Chemia w życiu codziennym
Pobrań: 308
Wyświetleń: 2905

granulki), celuloza, polimery. Pożywienie: białka (mięso, jajka, fasola), tłuszcze (olej, margaryna, masło...

Anatomia - kości

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Anatomia
Pobrań: 1099
Wyświetleń: 5943

-: narząd parzysty, barwa brązowoczerwona, kształt ziarna fasoli; koniec górny i dolny; powierzchnie...

Stanowisko negocjacyjne

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Integracja europejska
Pobrań: 21
Wyświetleń: 770

systemu płatności bezpośrednich. Polska wnosi o włączenie fasoli na suche ziarno na listę roślin...

Cechy produkcyjne rolnictwa

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Geografia rolnictwa
Pobrań: 49
Wyświetleń: 1057

roślina pastewna Fasola Uprawa: Indie, Chiny, Brazylia, USA, Meksyk, Włochy, Portugalia, Hiszpania, Uganda...

Sadzonki frigo-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Sadownictwo
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1288

są rośliny zbożowe, rzepak ozimy, rzepik, gorczyca, łubin, bobik, wyka, peluszka, fasola, groch oraz warzywa...

Utrwalanie żywności - metody

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Procesy i techniki produkcyjne
Pobrań: 770
Wyświetleń: 3178

korzeniowe, szczaw, koper fasola strączkowa, grzyby). Ujemną stroną produktów solonych z punktu widzenia...