Czekolada - strona 9

note /search

Dodatki do żywności

  • Uniwersytet Medyczny w Lublinie
  • Podstawy zdrowia środowiskowego
Pobrań: 560
Wyświetleń: 3416

, przyprawy korzenne, miód, skórki owoców cytrusowych, czekolada oraz masy i polewy czekoladowe, mięso...

Żywność wygodna - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia Środowiska
Pobrań: 595
Wyświetleń: 3808

w produkcie Technologia płotków Chrupki zbożowe, chleb płaski, klieki dla dzieci, guma do żucia, czekolada...

Normy techniczne - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Instrumenty polityki handlowej
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1253

, - brytyjska wołowina, - Reinheitsgebot z 1516 r., - brytyjska czekolada, - meksykańskie avocado, Normy...

Style kuchni w Polsce

  • Politechnika Wrocławska
  • Rośliny użytkowe
Pobrań: 28
Wyświetleń: 952

do słodkich potraw (anyż, gałka muszkatołowa). W romantyzmie (XIX wiek) z Włoch przywieziono: czekoladę...

Rekcja czasownika - ogólna charakterystyka

  • Uniwersytet Warszawski
  • Język rosyjski
Pobrań: 35
Wyświetleń: 1120

? шоколада - czekolady я слишком толстая, мне ежедневно надо отказываться от шоколада - jestem zbyt pulchna...