Czekolada - strona 6

note /search

Dodatki do żywności , sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 343
Wyświetleń: 1050

, dekoracje czekolad, likiery E-175 - złoto zastosowanie - zewnętrzne powłoki wyrobów cukierniczych, dekoracje...

Monitor handlu

  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Marketing międzynarodowy
Pobrań: 35
Wyświetleń: 1071

- rozpuszczalną, miksy kawowe oraz kawę typu niowych placówkach ma herbata, której 54% i czekolady pitne...

Mleko i produkty mleczne

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 854
Wyświetleń: 2947

mleka w produkcji gastronomicznej napoje zimne - koktajle napoje cieple - kakao, czekolada, kawa mleczna...

Warzywa i owoce - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1092

. Do tej grupy produktów spożywczych zalicza się słodycze: -wyroby cukiernicze -wyroby ciastkarskie -czekolady...