Ciasto - strona 5

Teoria Kanta i La Place'a

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • prof. dr hab. Bolesław Andrzejewski
  • Filozofia niemiecka
Pobrań: 49
Wyświetleń: 756

tego z zewnątrz. Formy oglądu. Można porównać z formą do ciasta, w strukturę aprioryczną umysłu wlewa się wrażenia...

Mąka i miód

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • prof. zw. dr hab. inż. Elżbieta Pisulewska
Pobrań: 133
Wyświetleń: 2464

przy tworzeniu ciasta i zatrzymuje ją podczas wypieku. Podczas wypieku ziarenka skrobi pękają tworząc kleistą...

Biznes plan - piekarnia

  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
  • Przedsiębiorczość
Pobrań: 1470
Wyświetleń: 15925

bagietki francuskie chleb graham chleb tostowy WYROBY CUKIERNICZE Z ciasta drożdżowego ciastka...