Żółtko - strona 13

note /search

Zalecenia i rekomendacje żywieniowe

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Biosfera
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1183

i bardzo dużej zawartości cholesterolu. Żółtko jaja zawiera tłuszcz w postaci zemulgowanej, szczególnie...

Psychologia - 234 definicje

  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Psychologia
Pobrań: 301
Wyświetleń: 7854

i deprecjonowaniu jej wartości (np. gdy słowo "człowiek" zastępujemy określeniem "żółtek"); dehumanizacja obniża...

Opracowane pytania na zaliczenie z podstaw biotechnologii

  • Podstawy biotechnologii
Pobrań: 378
Wyświetleń: 2765

Opisz czynniki wewnętrzne, zewnętrzne i analityczne wpływająca na jakość mięsnych produktów fermentowanych. Na jakość mięsnych produktów fermentowanych wpływają czynniki: Wewnętrzne Rodzaj drobnoustrojów wchodzących w skład kultury starterowej Jakość surowców, dodatków Receptura Zawartość so...