Ekonomika i organizacja gastronomii- wykład 1
- Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
- Ekonomika i organizacja gastronomii
zbiorowego żywienia jest drugim składnikiem gastronomii jej skład tworzą: bary, jadłodajnie, restauracje...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
zbiorowego żywienia jest drugim składnikiem gastronomii jej skład tworzą: bary, jadłodajnie, restauracje...
10 Podstawy polityki społecznej i zdrowotnej 10 Podstawy żywienia człowieka 10 Ochrona środowiska...
i Żywienia przy Amerykańskiej Akademii Nauk zaleca aby spożycie WNKT nie było większe aniżeli 8% wartości...
żywienie, mała aktywność fizyczna, zanieczyszczenie środowiska (powietrza i wód), brak opieki lekarskiej...
, racjonalne żywienie. W odniesieniu do ludzi chorych wyróżnia się ponadto specyficzne grupy zachowań...
prawo zastawu dla zabezpieczenia należnego mu naprawienia szkody oraz kosztów żywienia i utrzymania...
-praca, nauka, wypoczynek, sposób żywienia kultura zdrowotna- poziom wiedzy o zdrowiu...
w żywieniu. Substancje, które występują w organizmach roślinnych i zwierzęcych nazywane są lipidami. Składają...
, gastronomii, zakładów zbiorowego żywienia, jednostek handlu detalicznego, a także porównywalne odpady...
niemowlęcia, żywienie w wieku dojrzałym i starszym (dostęp do właściwego) Genetyczne i biologiczne - zapis...