Wysłodki - strona 4

Biomasa

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1722

nasienne ,melasa ,wysłodki ,wytłoki ,odpadki olejarskie ,winiarskie ,z mleczarni) i komunalne(makulatura) 2...

Kalkulacje rolnicze

  • Ekonomika miast i regionów
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1106

z kukurydzy wprowadzono kiszonkę z liści buraczanych i wysłodków. Przykład ten wskazuje, że istotnym...

Rachunkowość - Wszelaki Aneta

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • dr Aneta Wszelaki
  • Rachunkowość
Pobrań: 889
Wyświetleń: 9485

Rachunkowość to system informacyjny przedsiębiorstwa W ujęciu dynamicznym dzieli się na 3 podsystemy RACHUNKOWOŚĆ (SYSTEM) Podsystem gromadzenia danychpodsystem przetwarzania danychpodsystem prezentacji informacji Rachunkowość (definicja) To system ciągłego w czasie ujmowania, grupowania, ...

Odpady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • prof Manusiewicz
Pobrań: 84
Wyświetleń: 1841

-tylko jako składnik (skład jednostronny) Odpady przemysłu: -spożywczego - pulpy, wytłoki, zaciery, wysłodki, tłuszcze...

Propedautyka rolnictwa

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • dr Irena Suwara
  • Rolnictwo
Pobrań: 469
Wyświetleń: 4137

z przemysłu rolnego są dobrymi często paszami dla zwierząt (np. wysłodki, serwatka) 2) przez racjonalne...

Technologia chemiczna - wykład

  • dr Radosław Podsiadły
  • Chemiczne Technologie Organiczne
Pobrań: 329
Wyświetleń: 1652

, mycie, krajanie ekstrakcja wypalanie defekacja wysłodki wapień gaszenie saturacja I filtracja zatężanie...

Biotechnologia - wykłady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • dr Monika Pytka
Pobrań: 532
Wyświetleń: 4305

spożywczego takie jak ; otręby, wysłodki, pszenicę, soję słomę i inne • Niska aktywność wodna sprzyja...

Bakterie grzyby wirusy

  • Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu
Pobrań: 483
Wyświetleń: 4319

pdf. Notatka opatrzona jest spisem treści, wstępem, wykazem oznaczeń oraz literaturą. Praca zaliczeniowa opisuje takie zagadnienia, jak: znaczenie mikroorganizmów w biotechnologii: bakterie, grzyby, wirusy, podłoża hodowlane, hodowle mikroorganizmów, pożywki wykorzystywane do otrzymania innych z...