Woda bromowa i alkohol - strona 12

note /search

Ekstrakcja, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 105
Wyświetleń: 1267

toksyczność -bierność chemiczna -bezwonność Wybór rozpuszczalnika w olejarstwie: nie- woda, etanol, eter...

Arkadyjska wizja dobrobytu, zakazy

  • Uniwersytet Warszawski
  • Wstęp do jednolitego rynku europejskiego
Pobrań: 42
Wyświetleń: 819

tego zabrania, ale dopuszcza do obrotu alkohole tylko do pewnej mocy od 2-6%o 11-13%o i 25-42%o, a likier ma moc...

Zestawienie wyników zbiorczych

  • Politechnika Warszawska
  • Laboratorium termodynamiki i chemii fizycznej
Pobrań: 7
Wyświetleń: 497

MATERIAŁU KULKI: PROCENTOWE STĘŻENIE MASOWE ROZTWORU: GĘSTOŚĆ WODY: MASA PIKNOMETRU SUCHEGO: MASA PIKNOMETRU...

Składniki odżywcze w pszenicy

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia zbóż
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1463

PRZECIĘTNA ZAWARTOŚĆ PODSTAWOWYCH SKLADNIKÓW ODŻYWCZYCH W ZIARNIE PSZENICY: woda 15% białko 10-12...

Barwienie bakterii- laboraorium 7

  • Politechnika Wrocławska
  • Mikrobiologia lekarska
Pobrań: 175
Wyświetleń: 3136

; · spłukać wodą z tryskawki; · nalać płynu Lugola i barwić 1,5 minuty; · spłukać wodą; · odbarwić w alkoholu...