Wołowina - strona 15

Egzamin z biologii

  • Politechnika Gdańska
  • Biologia
Pobrań: 105
Wyświetleń: 1232

Trichinella spiralis można się zarazić jedząc: a) brudne warzywa b) surowe warzywa c) wieprzowinę d) wołowinę...

Opracowanie KAWA

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • dr inż. Marta Zalewska-Korona
Pobrań: 245
Wyświetleń: 2429

w potrawce, golonka) - smażone Saute - bez panierki (wołowina: rumsztyk, bryzol, befsztyk, antrykot...

Notatki(4) - Prawo

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • Prawoznawstwo
Pobrań: 7
Wyświetleń: 1358

branżowych rynków rolnych W ramach WPR Unia wyodrębnia ponad 20 rynków branżowych: - zbóż - mleka - wołowiny...

Interaktywna edukacja zdrowotna

  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Chełmie
  • Fizjoterapia
Pobrań: 266
Wyświetleń: 6013

236 Ogórki 32 Szynka 162 Kapusta 26 Wołowina 137 Cebula 5 Cielęcina 124 Czarne porzeczki 88 Dorsz 162...

Miëdzynarodowe stosunki kulturowe- skrypt

  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • dr hab. Radosław Damian Zenderowski
  • Międzynarodowe Stosunki Kulturowe
Pobrań: 630
Wyświetleń: 2380

barbarzyństwa. To samo dotyczy np. wieprzowiny (zakazanej w kulturach semickich) i wołowiny (zakazanej...