Wieprzowina - strona 13

note /search

Wykłady z marketingu

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Marketing międzynarodowy
Pobrań: 420
Wyświetleń: 3913

żywieniowych Polacy nie jedzą koniny Anglicy rzadko konsumują grzyby Szkoci niechętnie spożywają wieprzowinę...

Wykłady z mikroekonomii

  • Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
  • Mikroekonomia
Pobrań: 357
Wyświetleń: 3724

i 3b. Powyższe rysunki bardzo przypominają wykresy zmian cen np. wieprzowiny. Takie wahania rynku...

Mięso - wykłady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 854
Wyświetleń: 4074

zwierząt, np. najwięcej tiaminy jest w wieprzowinie, a niacyny (wit PP) w cielęcinie. jedynie produkty...

Biochemia - wykład 3

  • Politechnika Śląska
  • Biochemia
Pobrań: 91
Wyświetleń: 868

są bardziej lub mniej ubogie w jod: Serce wołowe 30(ug) 15(%) Wołowina 3 1,5 Wieprzowina 3 1,5 Mleko 11 5 Jaja kurze 11...

Mikroekonomia - wykłady - Mechanizm rynkowy

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Mikroekonomia
Pobrań: 1960
Wyświetleń: 7280

Decyzje produkcyjne przedsiębiorstwa w warunkach konkurencji doskonałej.1. Klasyfikacje rynków:Ze względu na przedmiot obrotu:Rynek dóbr konsumpcyjnychRynek czynników produkcji (w tym: rynek pracy, rynek ziemi, rynek tytułów pr...