Tyndalizacja zup - strona 17

note /search

Projekt produkcji pieczywa

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 1435
Wyświetleń: 7441

i pierogi. Niekiedy wykorzystywana jest do zagęszczania zup, sosów i budyniów. Cechy charakterystyczne...

Muzyka środka - świetlicki

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Pobrań: 7
Wyświetleń: 1239

I ROZMAWIAJĄ Jest rozerwane. Nigdy się nie zszyje. Jest gigantyczny potwór na nogach glinianych. Jest zupa...

OT_ egzamin v1

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 231
Wyświetleń: 1715

w materiale. Tyndalizacja Wyjaławianie przez trzykrotne ogrzewanie przez 30min. co 24h (pobudzenie spor...

Biogeneza i historia biosfery

  • Politechnika Gdańska
  • Struktura i funkcjonowanie ekosystemw lądowych
Pobrań: 308
Wyświetleń: 1477

i metanu, a niemal zupełnie pozbawionej tlenu – „zupa pierwotna koacerwaty. Po skropleniu atmosfery...