Sok pomarańczowy - strona 3

note /search

Dom Jakości - sprawozdanie

  • Uniwersytet Gdański
  • Zarządzanie jakością
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1071

konkurencyjnymi. Przygotowane przez naszą grupę sprawozdanie zawiera analizę jakości soku pomarańczowego firmy...

Reakacje millarda, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1211

, gdyż stymuluje ono ciemnienie. Tak więc soki pomarańczowe (pH = 3,4) ciemnieją znacznie wolniej niż soki...

Logistyka-Analiza ABC

  • Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Pobrań: 154
Wyświetleń: 2807

0,75l but. Sok pomarańczowy 0,75l but. Sok pomidorowy 0,75l but. Sok brzoskwiniowy 0,75l but. Sok...

Zafałszowania żywności - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Analiza i ocena jakości żywności
Pobrań: 168
Wyświetleń: 1204

ma mniejsze zastosowanie, daje możliwość potwierdzenia autentyczności np. soku pomarańczowego Metody CZE...

Logistyka - analiza ABC

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Logistyka
Pobrań: 56
Wyświetleń: 770

0,75l but. Sok pomarańczowy 0,75l but. Sok pomidorowy 0,75l but. Sok brzoskwiniowy 0,75l but. Sok...

AnalizaABC

  • Analiza finansowa
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1379

0,75l but. Sok pomarańczowy 0,75l but. Sok pomidorowy 0,75l but. Sok brzoskwiniowy 0,75l but. Sok...