Sałatka - strona 2

note /search

Zielnik -Szczaw zwyczajny

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Botanika
Pobrań: 28
Wyświetleń: 924

 są jadalne i używane w kuchni do przyrządzania zup, sosów i sałatek. Roślina lecznicza. Surowcem zielarskim...

Grzyby-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 1043
Wyświetleń: 2583

grzybowy ekstrakt grzybowy koncentrat grzybowy Mrożonki: smażenie (-), sałatki (-) zupy, sosy, farsze...

Urządzenia chłodnicze

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 2541
Wyświetleń: 6461

sałatek. Witryny do lodów Zaleta jest łatwy dostęp przez obsługującego Wady: wysokie straty ciepła, mała...

Wykład - grupy towarowe ryb, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 105
Wyświetleń: 917

ryby faszerowane śledzie w oleju sałatki inne, np. pasty Do wyrobów garmażeryjnych w odróżnieniu...

Wszystko o mięsie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 609
Wyświetleń: 2807

, sosy. Bazylia - zupy sałatki, sosy, potrawy z mięsa drobiu, ryb, pomidory, twaróg, jaja. Estragon...

Klocki Dienesa

  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu
  • Metodyka kształcenia matematycznego
Pobrań: 679
Wyświetleń: 4053

ruchowa „Sałatka figurowa”: Dzieci siedzą w kole. Prowadzący zaleca im, aby zapamiętali wylosowane...

Żywność wygodna - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia Środowiska
Pobrań: 595
Wyświetleń: 3808

krojone, grzanki Sałatki Dania dietetyczne Dania narodowe Dania główne (mięsne, rybne) Zupy Przekąski...