Risotto

note /search

Przetwory zbożowe

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 1358
Wyświetleń: 3563

okrągłych ziarnach bardzo chłonie wodę (4-5 objętości ryżu), zlepia się po ugotowaniu, np. zup, risotto...

Wszystko o mięsie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 609
Wyświetleń: 2814

, marynaty - zmielony Szafran - barwnik ciasta, risotto, potrawy z ryb w kuchni francuskiej, wódki gatunkowe...

Zboża uprawne - omówienie

  • Politechnika Wrocławska
  • Rośliny użytkowe
Pobrań: 91
Wyświetleń: 2296

się podczas gotowania do konsystencji śmietany podawany jest małym dzieciom, do risotto Ryż brązowy - bez plew...