Risotto

Nadciśnienie tętnicze - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Zbigniew Marzec
  • Alergie pokarmowe
Pobrań: 49
Wyświetleń: 721

, pieczywo chrupkie Obiad Barszcz czysty (150 ml) Risotto z sosem pomidorowym, surówka z selera, papryki...

Przetwory zbożowe

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 224
Wyświetleń: 2387

okrągłych ziarnach bardzo chłonie wodę (4-5 objętości ryżu), zlepia się po ugotowaniu, np. zup, risotto...

Wszystko o mięsie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 203
Wyświetleń: 2177

, marynaty - zmielony Szafran - barwnik ciasta, risotto, potrawy z ryb w kuchni francuskiej, wódki gatunkowe...

Zboża uprawne - omówienie

  • Politechnika Wrocławska
  • Rośliny użytkowe
Pobrań: 70
Wyświetleń: 2184

się podczas gotowania do konsystencji śmietany podawany jest małym dzieciom, do risotto Ryż brązowy - bez plew...