Przemysł spożywczy - strona 24

Mikrobiologia Szostak-Kot

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • prof. dr hab. Jadwiga Szostak-Kot
  • Mikrobiologia
Pobrań: 2688
Wyświetleń: 3556

„Mikrobiologia higiena w przemyśle spożywczym” - Zyska, Żakowska „Mikrobiologia Materiałów” - Libudzisz, Kowal...

Ekosystemy - omówienie

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • prof. dr hab. inż. Zenobiusz Dmowski
  • Biologia i ekologia
Pobrań: 49
Wyświetleń: 805

do całkowitego zarośnięcia jeziora WPŁYW CZŁOWIEKA * chemizacja rolnictwa i przemysłu spożywczego wywołała...

Audyt jakości

  • Uniwersytet Gdański
  • dr Anna Wencel
Pobrań: 63
Wyświetleń: 833

szczególnych zagrożeń np. przemysł spożywczy, produkcja nuklearna. Auditowany- system( organizacja) poddany...

Analiza rynku piwa

  • Uniwersytet Wrocławski
  • dr Agnieszka Miedziński
  • Marketing
Pobrań: 266
Wyświetleń: 2170

branża piwowarska ma jeden z najwyższych wskaźników rentowności w całym przemyśle spożywczym. Kondycja...

Projekt produkcji pieczywa

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • prof. dr hab. Stanisław Mleko
Pobrań: 1022
Wyświetleń: 6608

, zwana również wodorowęglanem sodu ma przede wszystkim zastosowanie w przemyśle spożywczym...

Wprowadzenie do organizacji i zarządzania

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • dr inż. Marta Czekaj
  • Organizacja i zarządzanie
Pobrań: 119
Wyświetleń: 3094

produkcji i świadczące usługi dla przemysłu spożywczego podmioty z sektora rolnictwo podmioty z sektora...

Mikrobiologia - wykład 6

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Mikrobiologia
Pobrań: 147
Wyświetleń: 826

z: przemysłu spożywczego, odzieżowego, papierniczego, chemicznego (z produkcji detergentów), cementowego...

Zgrzewanie tworzyw sztucznych

  • Politechnika Śląska
  • Materiałoznawstwo z elementami chemii
Pobrań: 70
Wyświetleń: 595

się surow­sze normy niż w przemyśle spożywczym czy kosmetycznym, gdyż skutki niesterylności w sektorze medyczno...