Przemysł spożywczy - strona 17

Aluminium - omówienie

  • Politechnika Śląska
  • Metaloznawstwo
Pobrań: 42
Wyświetleń: 917

chłodzenie w powietrzu. Właściwości mech: Rm=220MPa, R0,2=180MPa, A10-15%, Z-50%. Urządzenia dla przemysłu...

Stopy aluminium - omówienie

  • Politechnika Śląska
  • Metaloznawstwo
Pobrań: 77
Wyświetleń: 588

%. Urządzenia dla przemysłu spożywcze i chemicznego, spawane zbiorniki cieczy i gazów. Stopy Al.-Mg - zawieraja...

Budowa mikroskopu optycznego

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Techniki mikroskopowe
Pobrań: 525
Wyświetleń: 9968

medycyna metalurgia przemysł chemiczny przemysł farmaceutyczny przemysł spożywczy ...

Mikrobiologia i barwniki

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Biochemia
Pobrań: 70
Wyświetleń: 924

, pasteryzacja frakcjonowana, w przemyśle spożywczym wyjaławianie środowiska (np. konserw w puszkach) poprzez...

Fermentowane surowce roślinne

  • Politechnika Wrocławska
  • dr inż. Magdalena Klimek-Ochab
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 126
Wyświetleń: 1106

Bakteriocyny - przemysł spożywczy, biosynteza rybosomalna, wąskie spektrum działania, odporność na komórki...