Porzeczka - strona 5

note /search

Gorzelnictwo - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 203
Wyświetleń: 1519

osadu nazywa się degorzowaniem. Surowce krajowe: Winogrona, jabłka, wiśnie, porzeczki, owoce dzikiej...

Sadownictwo-skrypt

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Sadownictwo
Pobrań: 259
Wyświetleń: 1568

odmiany, okres zapylenia 6 dni. Porzeczki czarne - 60 - 80% zawiązuje się po samozapyleniu, zapylenie...

Logistyka-Analiza ABC

  • Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Pobrań: 154
Wyświetleń: 2807

porzeczka 1l Sok 100% jabłkowy 1,5l Sok grapefruitowy 1,5l 2062,20 1647,06 1256,44 1168,48 33920,90 35567,96...

Wykład o winie, sem V

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo żywności
Pobrań: 217
Wyświetleń: 980

jabłkowe) Wiśnie - do produkcji Kijafy w Danii (wzmocnione słodkie wina wiśniowe) Czarne porzeczki Proces...

Skażenia żywności, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 119
Wyświetleń: 945

z żywności Połowa z tego stanowi mleko i jego przetwory Najbardziej kumulują radionuklidy czarna porzeczka...