Porzeczka - strona 5

Gorzelnictwo - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 112
Wyświetleń: 1225

osadu nazywa się degorzowaniem. Surowce krajowe: Winogrona, jabłka, wiśnie, porzeczki, owoce dzikiej...

Sadownictwo-skrypt

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • dr hab. Emilian Pitera
  • Sadownictwo
Pobrań: 182
Wyświetleń: 1414

odmiany, okres zapylenia 6 dni. Porzeczki czarne - 60 - 80% zawiązuje się po samozapyleniu, zapylenie...

Logistyka-Analiza ABC

  • Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Pobrań: 91
Wyświetleń: 2618

porzeczka 1l Sok 100% jabłkowy 1,5l Sok grapefruitowy 1,5l 2062,20 1647,06 1256,44 1168,48 33920,90 35567,96...

Wykład o winie, sem V

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • dr inż. Rafał Adam Cierpiała
  • Towaroznawstwo żywności
Pobrań: 119
Wyświetleń: 854

jabłkowe) Wiśnie - do produkcji Kijafy w Danii (wzmocnione słodkie wina wiśniowe) Czarne porzeczki Proces...

Skażenia żywności, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • dr hab. inż. Paweł Glibowski
  • Technologia żywności
Pobrań: 63
Wyświetleń: 868

z żywności Połowa z tego stanowi mleko i jego przetwory Najbardziej kumulują radionuklidy czarna porzeczka...