Pleśń - strona 27

note /search

Koncepcja doskonalenia poziomu jakości wyrobów

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Marketing
Pobrań: 140
Wyświetleń: 945

Koncepcja doskonalenia poziomu jakości wytwarzanych wyrobów w przemyśle spożywczym STRESZCZENIE Tematem niniejszej pracy magisterskiej jest doskonalenie poziomu jakości wytwarzanych wyrobów w przemyśle spożywczym. Jakość produktów spożywczych jest problemem opisywanym raczej rzadko, choć jego wag...

Biotechnologia - wykłady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 1141
Wyświetleń: 5404

i zapachowe - Bacterie, drożdże , pleśnie • Bakterie produkujące kwas octowy - Acetobacter Fermentowane...

Pytania testowe - glony

  • Politechnika Gdańska
  • Biologia
Pobrań: 161
Wyświetleń: 1400

: dla: a) purchawka a) pleśni b) drożdże b) roztoczka c) pędzlak c) zrywki d) trufla d) pędzlaka 39. Brak gametangiów...

Własności termiczne - omówienie

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • Projektowanie
Pobrań: 35
Wyświetleń: 1064

warunki dla rozwoju pleśni i grzybów. Wszystkie te cechy wermikulitu sprawiają, Ŝe materiał ten nadaje...