Oliwka - strona 8

note /search

Lipidy proste i złożone

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 924
Wyświetleń: 3885

tłuszczowych występujących w naturze, w oleju z oliwek stanowi około 75% kwasy 20:1 i 22:1 są obecne...

Barwniki naturalne

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Chemia żywności
Pobrań: 714
Wyświetleń: 3542

usunięcie magnezu (wymiana magnezu na dwa wodory) i powstaje rozpuszczalna w tłuszczach oliwko zielona...

ROLNICTWO

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Geografia polityczna i ekonomiczna
Pobrań: 266
Wyświetleń: 1848

% produkcji, Indie 20% Oliwka śródziemnomorska produkcja: Hiszpania 33%, Włochy 20%, Grecja, Turcja, Syria...