Mikroskop - strona 17

Skrypt do o produkcji pieczywa

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • prof. dr hab. Włodzimierz Grajek
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 119
Wyświetleń: 889

nakrywkowym i od razu oglądać pod mikroskopem przeglądać 20 lub więcej pól widzenia i osobno obliczać komórki...

Skrobia - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • prof. dr hab. Teresa Fortuna
  • Analiza i ocena jakości żywności
Pobrań: 112
Wyświetleń: 1848

pod mikroskopem. Skrobia w zimnej wodzie jest prawie nierozpuszczalna. Podczas ogrzewania wodnych zawiesin skrobi...

Błędy teodolitu

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • Geodezja
Pobrań: 273
Wyświetleń: 1890

do centrowania kręgu Hz i V. [J. Tatarczyk] Następnie za pomocą śrub 4 i 5 ustawiamy mikroskopy L i P nad opisaną...

Hybrydyzacja - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Inżynieria genetyczna
Pobrań: 189
Wyświetleń: 1204

, kumaryna, fluoresceina. Detekcja przy pomocy mikroskopu fluorescencyjnego. Metody immunochemiczne...