Marchew - strona 5

note /search

Warzywa i owoce - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1092

-karoten): marchew, dynia, papryka czerwona, kapusta pekińska, szczypior, koper, fasola szparagowa, sałata...

Błonnik - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 35
Wyświetleń: 903

5,8 Pietruszka-korzeń 10,5 4,9 Marchew 8,7 3,6 Pomidor 3,6 1,2 Ogórek, sałata 2,9 2,9 0,5 1,4 Słosycze...

Woda w roślinie-opracowanie

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Gospodarka wodna
Pobrań: 168
Wyświetleń: 805

Gleby ciężkie Gleby średnie Gleby lekkie Żyto Ziemniak późny Pomidor Burak cukrowy Marchew 100-150 300...